Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Doğubayazıt'ta karla mücadele için araçlar alındı

        (Fotoğraflı)

        Abdullah Söylemez

        AĞRI (İHA) - Doğubayazıt Belediyesi karla mücadele kapsamında iş makinesi, tuzlama aparatları ve kar küreme bıçakları aldı.

        Doğubayazıt Belediyesi bünyesine kattığı yeni iş makinesi ve ekipmanları ile kış hazırlıklarını tamamladı. Yeni alınan araçlarla ilçede birçok altyapı, yol ve imar çalışmasını gerçekleştiren ekipler, araçlara eklenen kar küreme bıçakları ve tuzlama aparatlarıyla kışa hazırlıklı giriyor.

        Konuyla ilgili bir açıklama yapan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ulaş Akhan, "İlçe merkezimize bu sene çok fazla kar yağmasa da biz hazırlıklarımızı tamamladık. Yeni alınan araçlarımıza montelediğimiz tuzlama aparatları ve kar küreme bıçakları sayesinde kar ve buzla kaplı yollar artık zahmetsiz ve kısa sürede açılacak" dedi.

        (AS-AA-Y)

        22.01.2018 09:37:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ağrı İlçeleri
        Tüm Ağrı Haberleri
         Ağrı

        Ağrı

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa