Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydın mahalle toplantısına katıldı

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Arslantaş

        ADIYAMAN (İHA) - TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, partisinin mahalle temsilciliği tarafından düzenlenen ev toplantısına katıldı.

        Adıyaman Mekez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış öncülüğünde Bahçelievler mahallesinde ev toplantısı düzenlendi. 2019 yılında yapılacak olan yerel yönetimler ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi seçimleriyle ilgili çalışmalara başlayan AK Parti, çeşitli toplantılar yapıyor.

        TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın beraberinde Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış ile Bahçelievler mahallesinde ev toplantısına katılarak, mahalle sakinleriyle görüştü.

        AK Parti iktidarının hizmetlerini anlatan ve 2019 seçimlerinin Türkiye ve dünya için büyük öneme sahip olduğunu dile getiren Ahmet Aydın, "Güçlü bir Türkiye için dur durak bilmiyoruz. Ev ev kapı kapı dolaşacağız. Milletimize 2019'un önemi anlatıyoruz. 2002 yılından beri AK Parti iktidarına güvenen milletimizin, 2019 seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'ye olan güvenlerini göstereceklerine inancım tamdır" dedi.

        (AHM-AA-Y)

        22.01.2018 09:20:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa