Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ayhan Baş güven tazeledi

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Altay

        ORDU (İHA) - Ordu'nun Fatsa ilçesinde Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi seçimlerinde mevcut Başkan Ayhan Baş, tekrar başkan seçildi.

        Fatsa Dumlupınar Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen genel kurulda tek aday olan Başkan Ayhan Baş üyelerinden tam destek aldı.

        Seçimler sonrası tüm üyelere teşekkür eden Ayhan Baş, "Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım çalışmalarımıza devam edeceğiz. Yeni yönetim kurulumuzu oluşturduk. Kooperatifimiz Karadeniz Bölgesi'nde adından söz ettiren bir kooperatiftir. Her geçen gün üyelerimizle birlikte büyüyoruz" diye konuştu.

        Baş'ın yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor: Serdar Salman, Niyazi Yeşiller, Recai Mutlu, Fatih Özdemir, Bünyamin Davu ve Emrah Şen .

        (AA-SLH)

        21.01.2018 20:22:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa