Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TÜMSİAD Erzurum Şube Başkanı Cafer Burucu:

        - "Zeytin Dalı Harekâtı, emperyalist ülkelerin başarmak üzere oldukları 100 yıllık projelerini çökerten bir operasyondur"

        (Fotoğraflı)

        ERZURUM (İHA) - Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Erzurum Şube Başkanı Cafer Burucu, Afrin Operasyonuyla ilgili değerlendirmede bulunarak, "Zeytin Dalı Harekâtı, emperyalist ülkelerin başarmak üzere oldukları 100 yıllık projelerini çökerten bir operasyondur" dedi.

        Burucu, tarih boyunca mazlumların yanında olan Türk Milletinin can güvenliği, şerefi ve istiklali söz konusu olduğunda tüm tehdit unsurlarını bertaraf ettiğini kaydederek, şöyle konuştu:

        "Bugünde sınır güvenliğimizi tehdit eden PKK, KCK, PYD-YPG ve DAEŞ'e mensup teröristleri etkisiz hale getirmek, dost ve kardeş bölge halkını, bunların baskı ve zulmünden kurtarmak ve güney sınırlarımızda oluşturulmak istenen Müslümanlarla savaşacak Komünist Kürt devletiyle İsrail'in arzı mevcuduna hizmet gayesi güden terör devleti fikrini yok etmek amacıyla, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından Zeytin Dalı Harekatı fiilen hayata geçirilmiştir. Bölgemizde ve özellikle Suriye'de yaşanan otorite boşluğundan yararlanmak isteyen bu terör örgütleri, emperyalist güçlerin maşalığını yapmaktadır. Türk Silahlı Kuvvetlerinin geçen yıl Fırat Kalkanı Harekatı ile İdlip ve Cerblus'ta terör örgütlerine ağır darbeler vurduğunu ve bölge mazlumlarına yardım elini uzattığını tüm dünya bilmektedir. Zeytin Dalı Harekatı, Türk Milletinin varlığını ve menfaatlerini, kişi menfaatlerinin üstünde tutan, insan sevgisi ve haysiyetine hürmeti esas kabul eden, gelecek nesilleri korumak için, bölgeye barış ve huzur tesis edecek olan emperyalist ülkelerin başarmak üzere oldukları 100 yıllık projelerini çökerten bir operasyondur. TÜMSİAD olarak, her zaman olduğu gibi devletimizin ve kahraman ordumuzun yanında olduğumuzu kamu oyuna duyurur, Mehmetçiklerimize dualarla dolu başarılar dileriz."

        (AA-AA-Y)

        21.01.2018 16:53:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzurum İlçeleri
        Tüm Erzurum Haberleri
         Erzurum

        Erzurum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa