Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Toçoğlu: "Dualarımız vatanımız için"

        (Fotoğraflı)

        SAKARYA (İHA) - Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı Belediyesi tarafından düzenlenen istişare toplantısının kapanış programına katıldı.

        Akyazı ilçesi Kuzuluk Otel'de geçekleşen toplantıda AK Parti Sakarya Milletvekili Prof. Dr. Mustafa İsen, Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, AK Parti İlçe Başkanı Feyzi Bora, gençlik ve kadın kolları başkanları ile çok sayıda teşkilat mensubu katıldı. Akyazı'da düzenlenen istişare toplantısında konuşan Başkan Toçoğlu, Akyazı'da hayata geçirilen yatırımlara değindi. Başkan Toçoğlu, "Şehir Senin İçin Yenileniyor' sloganıyla şehir merkezimiz ve 16 ilçede başlattığımız asfalt çalışmalarında Akyazı'da da önemli bir mesafe kat ettik. 2017'de yaklaşık 10 milyonluk asfalt çalışması gerçekleştirdik. Kısa süre önce hizmete aldığımız Akyazı SGM ilçemizin yeni buluşma noktası oldu. Spor kompleksimiz ile de ilçemizin spor geleceğini garanti altına aldık" dedi.

        Başkan Toçoğlu, "Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla dün akşam saatlerinde Afrin'de 'Zeytin Dalı' harekatı başladı. Rabbim ülkemizin sınırlarında oluşturulmak istenen terör kuşağına son vermek amacıyla başlatılan bu harekatta Mehmetçiğimizin yar ve yardımcısı olsun. Şanlı bayrağımız; tarihin farklı dönemlerinde olduğu gibi bugün de yarınlara olan umudun adı olmuştur. Bir bütün olarak ülkemizi hedef alan tüm odaklara karşı dik durmaya devam edeceğiz. Dualarımız vatanımız için" diye konuştu.

        Başkan Zeki Toçoğlu, "Ülke olarak çok zor günlerden geçiyoruz. Cumhurbaşkanımız da ülkemizin geleceği için her alanda mücadele ediyor. Bize düşen en önemli görev Cumhurbaşkanımızın yanında olmak ve davaya sahip çıkmaktır. Şimdi önümüzde 2019 seçimleri var. En iyi şekilde bu seçimlere hazırlanacağız. Kapı kapı dolaşacağız. Davamızı anlatacağız. Cumhurbaşkanımıza dönük saldırıları, kumpasları milletimize tek tek anlatacağız. Sandıklara sahip çıkacağız. Çok çalışarak Sakarya'dan, Akyazı'dan güçlü bir destek vereceğiz. Rabbim çalışmalarınızı kolaylaştırsın" şeklinde konuştu.

        (BCT-RFK-Y)

        21.01.2018 16:43:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sakarya İlçeleri
        Tüm Sakarya Haberleri
         Sakarya

        Sakarya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa