Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karesispor'lu sporculardan büyük başarı

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Tokmak

        BALIKESİR (İHA) - Türkiye Açık Kick Boks Şampiyonası'na 4 sporcu ile katılan Karesisporlu sporcular şampiyonada başarılı olarak, 3 madalya ile döndüler.

        2018'de yapılacak Dünya Şampiyonası'na hazırlanan Sevcan Çakırca, Türkiye Açık Kick Boks Şampiyonasın da Light Contact ve Full Contact olmak üzere 2 farklı branşta kürsüye çıktı. Milli Sporcu Oğuz Sever ise sıralama olarak klasmandaki bir çok sporcuyu geride bırakarak şampiyonayı 3. sırada tamamladı.

        Sporcuların çalışmalarını azimli ve disiplinli bir şekilde sürdürdüğünü söyleyen Balıkesir Kick Boks İl Temsilcisi ve Karesispor Antrenörü Ender Yeşilyurt, "Her sene Milli Takım kadrosuna Balıkesir'den sporcu kazandırıyoruz. Artık bu bize yetmiyor. Hedefimiz Dünya Şampiyonu çıkarmak. Bu yolda bizden desteğini esirgemeyen Karesi Belediye Başkanımız Sayın Yücel Yılmaz başta olmak üzere Karesispor yöneticileri ve antrenör arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

        (HT

        21.01.2018 15:41:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa