Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SGM'ler 2017 yılında 4 bin öğrenciyi ağırladı

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Özdemir

        SAKARYA (İHA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezleri (SGM) 2017 yılında Sakarya'nın farklı okullarından gelen 4 bin öğrenciyi ağırladı.

        Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezleri 2017 yılı eğitim öğretim dönemi boyunca farklı okullardan ziyarete gelen 4 bin öğrenciyi ağırladı. Adapazarı, Akyazı, Geyve ve Sapanca Sosyal Gelişim Merkezlerinin Sakaryalı minikler tarafından ziyaret edilmesinden duydukları memnuniyeti dile getiren Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürü Murat Kıroğlu, çocukların mutluluk kaynakları olduğunu ve 2018 yılında da öğrencileri ağırlamaya devam edeceklerini söyledi.

        Aile ve Çocuk Şube Hizmetleri Müdürü Murat Kıroğlu, "Adapazarı, Akyazı, Geyve ve Sapanca Sosyal Gelişim Merkezlerimizde 2017 yılında çeşitli okullardan gelen 4 bin öğrenciyi misafir ettik. Misafir çocuklarımız kurslarımız bünyesinde yer alan çeşitli eğitimlere katıldı. Tasarım, akıl oyunları, mutfak ve drama sınıflarımızda sürdürülen eğitimlerimizi yakından görme fırsatı elde ettiler. Öğrencileri merkezlerimizde ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduk. Minik öğrencilerimizin heyecanlarına şahit olmak bizim için büyük bir mutluluk. İnşallah 2018 yılında da öğrencilerimizi merkezlerimizde misafir etmeye devam edeceğiz. SGM kapıları tüm öğrencilere sonunda kadar açık" dedi.

        (BCT-RFK-Y)

        21.01.2018 14:11:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sakarya İlçeleri
        Tüm Sakarya Haberleri
         Sakarya

        Sakarya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa