Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çocuklar Yazar Bestami Yazgan ile buluştu

        (Fotoğraflı)

        GAZİANTEP (İHA) - Gaziantep Çocuk Kütüphanesi'nde "Çocuklar Yazarlarla Buluşuyor" etkinliği ile çocuklar, Yazar Bestami Yazgan ile bir araya geldi

        Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığına bağlı Gaziantep Çocuk Kütüphanesi'nde "Çocuklar Yazarlarla Buluşuyor" etkinliğiyle çocukları, çocuk ve genç kitapları yazarlarıyla buluşturuluyor. Kitap okuma alışkanlığı kazandırmak ve Çocuk Kütüphanesinin tanınmasını sağlamak amacıyla gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında ilkokul ve liseli çocuklar, Çocuk kütüphanesinde ve okullarda Yazar Bestami Yazgan ile bir araya geldi. Buluşmada çocuklarla sohbet eden Yazgan, minik okurlarına "Çıtı Pıtı Kutu Kutu Şiirler", "Gülü İncitme Gönül", "Gönül Fotoğrafı", "Bu Vatan Bizim", Yıldızlara Astık Yüreğimizi" ve "Şimdi Sevda Yürüsün" kitaplarından bahsederek, çeşitli nasihatlerde bulundu. Yazgan'a yoğun ilgi gösteren çocuklar da yazarın şiirlerini hep bir ağızdan yüksek sesle okudu.

        Etkinliğe katılan her öğrenciye söyleşi sonunda, yazarın imzalı kitapları hediye edilerek, okuma atölyeleri düzenlendi.

        (SD-Y)

        21.01.2018 13:31:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa