Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çocuk oyun merkezine yoğun ilgi

        - 1,5 ayda 6 bin 750 kişi merkezden faydalandı

        (Fotoğraflı)

        Feyzullah Taş

        HAKKARİ (İHA) - Hakkari Belediye Başkanlığının kente kazandırmış olduğu Çocuk Oyun ve Kültür Merkezinde şu ana kadar 6 bin 750 kişinin faydalandığı belirtildi.

        Bir süre önce Hakkari Belediye Başkanlığı tarafından Halife Derviş Mahallesi'nde bin 500 metrekarelik kapalı alan içerisinde oluşturulan Çocuk Oyun ve Kültür Merkezi, 1,5 ay gibi kısa bir sürede rekor kırdı. 3 ile 12 yaş arasındaki çocukların faydalandığı modern oyuncaklar, kitap kafe ile aktivite, sinevizyon ve ders çalışma salonu bulunan Çocuk Oyun ve Kültür Merkezi yöre halkını sevindirdi.

        Çocuk Oyun ve Kültür Merkezi yetkililer, 1,5 ayda aileleriyle gelen veli çocuk sayısının 3 bin 550 ve ayrıca belediye araçlarıyla kademeli olarak okullardan getirilen öğrenci sayısının da 3 bin 250 olduğu belirtildi. Çocuk Oyun ve Kültür Merkezinin pazartesi günleri hariç tüm günlerde hizmet verdiğini ifade eden yetkililer, "Salı, çarşamba, perşembe ve cuma günleri sabah 09.30-12.00, akşam 13.30-20.00 arası, cumartesi ve pazar günleri de 10.00-20.00 arası merkezimiz hizmet vermektedir" dediler.

        (FT-MSA-Y)

        21.01.2018 12:21:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Hakkari İlçeleri
        Tüm Hakkari Haberleri
         Hakkari

        Hakkari

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa