Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Boğazlıyan Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı görevine başladı

        (Fotoğraflı)

        Gökhan Doğan

        YOZGAT (İHA) - Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) yeni Adli Yargı Kararnamesiyle Boğazlıyan'a atanan Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mehmet Ramazanoğlu görevine başladı.

        Hakimler ve Savcılar Kurulu Adli Yargı Kararnamesi ile Boğazlıyan Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı'na atanan Mehmet Ramazanoğlu, Boğazlıyan'a gelerek yeni görevine başladı. Boğazlıyan'ın şirin, güzel ve kültürel bir ilçe olduğunu ifade eden Ramazanoğlu, "Boğazlıyan'da güzel bir kentleşme var. Burada yargı hizmetlerinde yasalar çerçevesinde en iyi hizmeti sunmanın gayreti içerisinde olacağız" dedi.

        1980 Çankırı doğumlu olan Mehmet Ramazanoğlu, 2000 yılında İstanbul Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. Bir süre İstanbul Barosuna bağlı olarak avukatlık yaptı. 2012 yılında 4 yıl Kayseri'de Sulh Ceza Hakimi olarak görev yaptı. Son atama kararı ile Boğazlıyan Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı'na atandı. Ramazanoğlu, evli ve 2 çocuk babası.

        (GD-BM-UY-Y)

        21.01.2018 12:18:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Yozgat İlçeleri
        Tüm Yozgat Haberleri
         Yozgat

        Yozgat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa