Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çocuklar karne hediyelerini GKM'den alacak

        (Fotoğraflı)

        Cihan Atik

        KOCAELİ (İHA) - Gebze Belediyesi, karnelerine kavuşan Gebzeli çocukları GKM'de Karne Şenliği'nde ağırlayacak.

        Karnelerine kavuşan Gebzeli çocuklar yarıyıl tatillerini Gebze Kültür Merkezi'nde(GKM) geçirecek. GKM salonunda 22 ile 28 Ocak tarihleri arasında ücretsiz olarak düzenlenecek Karne Şenliği'nde palyaço, tahta bacak, jonglör ve maskot gibi çeşitli sürprizler yer alacak. Bir hafta boyunca saat 14.00'te başlayacak olan etkinlikte ayrıca çocuk tiyatrosu ve filmlerde yer alacak. Çocuklar gösterileri mısır, pamuk şekeri ve Osmanlı macununun tadına bakarak keyif içerisinde izleyebilecek.

        Planlanan etkinlik takviminde ise 22 Ocak Pazartesi Berfunun Rüyası(tiyatro), 23 Ocak Salı Sihirbaz Mesut Cambaz, 24 Ocak Çarşamba Neşeli Hayvanlar Müzikali, 25 Ocak Perşembe Kutup Masalı, 26 Ocak Cuma Alişin Macerası, 27 ve 28 Ocak tarihlerinde ise Buz Devri 5 filmi gösterim alacak. Etkinlik hafta boyunca saat 14.00'dan itibaren ücretsiz takip edilebilir.

        (CA-RFK-Y)

        21.01.2018 12:05:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa