Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çok sevdiği ailesine kavuşamadan can verdi

        (Fotoğraflı)

        Veysel Eşin

        MUŞ (İHA) – Hatay'da bir süre çalıştıktan sonra çok sevdiği ailesini görmek için memleketi Muş'a gelirken yaşanan otobüs kazasında hayatını kaybeden İbrahim Eren'in acısı, ilçeyi yasa boğdu.

        Kardeşiyle birlikte Hatay'a çalışan İbrahim Eren, çok özlediği ailesini görmek için memleketi Muş'un Malazgirt ilçesine dönme kararı aldı. Otobüsle memleketine gelirken yaşanan talihsiz kazada hayatını kaybeden 7 kişiden biri olan inşaat işçisi Eren, Malazgirt ilçesinde toprağa verildi. Taziyeleri kabul eden aileyi ise binlerce vatandaş yalnız bırakmadı.

        Talihsiz kazada yaşamını yitiren gencin yakınları, İbrahim'in kardeşi ile Hatay'a çalışmaya gittiğini belirterek, "İbrahim üç aydır orada çalışıyordu. Aile hasreti ağır basınca Malazgirt'e dönmek istemiş. Allah'ın kaderi, yolda gelirken yaşadığı talihsiz kaza sonucu yaşamını yitirdi. İçimiz yanıyor, aslan gibi bir gencimizi kaybettik" dediler.

        Muş ile Bingöl'ün Solhan ilçesi arasında ağır kış şartları nedeniyle 34 DF 3668 plakalı yolcu otobüsünün dereye uçmasıyla 7 kişi hayatını kaybetmiş, 28 kişi de yaralanmıştı.

        (VE-MSA-Y)

        21.01.2018 09:57:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muş İlçeleri
        Tüm Muş Haberleri
         Muş

        Muş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa