Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Esnaflar Odası tek liste ile "devam" dedi

        (Fotoğraflı)

        Tuncay Türkgülü

        DÜZCE (İHA) - Akçakoca Esnaf ve Sanatkarlar Odası genel kurulu yapıldı.Tek liste ile gidilen seçimlere Nedim İşgören ve listesi ile devam kararı alındı.

        Akçakoca Belediyesi Abitaş şirketi düğün salonunda gerçekleştirilen Esnaf ve Sanatkarlar Odası genel kuruluna, Düzce'den Esnaflar Odası Başkanı Mustafa Kayıkçı,Esnaf Kefalet Koopretaif Başkanı Ertan Taşlı, parti temsilcileri, Akçakoca oda başkanları ve çok sayıda esnafın katılımıyla kongre gerçekleşti. Divan başkanlığına Düzce Esnaf Sanatkarla Odası Başkanı Mustafa Kayıkçı seçildi.

        Saygı duruşu ve İstiklal Marşı sonunda bir süre önce trafik kazasında hayatını kaybeden Esnaflar odası yönetim kurulu yöneticisi Allaaddin Öztaş için dua okundu.Ardından 4 yıl boyunca yapılan faaliyet raporu ve bütçe ibraz edildi. Konuşmaların ardından oylamaya geçildi. Tek liste halinde gidilen kongrede Nedim İşgören ve ekibi ile devam kararı alındı.

        Oylama işlemi yapılırken, ikramlar yapıldı.

        (TT-OA-Y)

        20.01.2018 16:38:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
         Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa