Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Batman'da mermerciler sitesi kurulması hedefleniyor

        (Fotoğraflı)

        Osman Arslan

        BATMAN (İHA) - Batman Mermerciler Dernek Başkanı Rıdvan Nebioğlu, yaklaşık bir yıldan bu yana mücadele verdikleri 'Mermerciler Sitesi' için kararlı olduklarını söyledi.

        Kent merkezini mermer işletmelerinden temizlemede karalı olduklarını ve bu konuda milletvekili, vali ve kamu kurum ve kuruluşlarından destek istediklerini belirten Mermerciler Derneği Başkanı Nebioğlu, "Kent merkezinde ve ilçelerimizde 200'e yakın mermerci esnafımız var. Bütün bunlar hızla gelişen kentleşme sorunundan dolayı ciddi anlamda ses ve çalışma ortamından dolayı vatandaşlara rahatsızlık veriyor. Bu durum bizleri ve vatandaşları ciddi anlamda mağdur ediyor. Yetkililerimizde mermerciler sitesi için destek bekliyoruz. Konu hakkında projemizi sunduk. Batman ve ilçelerimiz için yapacağımız 'Mermerciler Sitesi' için kent merkezi gürültüden ve çevre kirliliğinden kurtulacak" diye konuştu.

        Batman Mermerciler Dernek Başkanı Rıdvan Nebioğlu ve Başkan Yardımcısı Mehmet Taş, mermerciler sitesinin hizmete girmesiyle en az bin mermer ustasının istihdam edileceğini belirti.

        (OA-AKK-Y)

        20.01.2018 16:26:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Batman İlçeleri
        Tüm Batman Haberleri
         Batman

        Batman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa