Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Samsun'un her metrekaresine hizmet

        (Fotoğraflı)

        SAMSUN (İHA) - Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun'un her noktasında yapılan yatırımları yerinde incelemeye devam ediyor.

        Asırlardır çözülemeyen sorunlara neşter vuran Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun'un yol ağını beton yollarla değiştiriyor. Beton yol çalışmalarının yapıldığı yerlerden biri olan Çarşamba ilçesine bağlı Canlı- Kürtün arasındaki 10 kilometrelik beton yolda hummalı çalışma tüm hızıyla sürüyor.

        "Şehrin her ilçesinde hummalı bir çalışma var"

        Samsun'un 17 ilçesinde yol sorununun büyük kısmını ortadan kaldırdıklarını belirten Başkan Yılmaz, Canlı-Kürtün Mahalleri arasındaki beton yol çalışmalarını inceledi.2019'a kadar bu çalışmaları hızlandırarak sorunsuz bir Samsun inşa etmek için çalıştıklarını belirten Yılmaz, "3 buçuk yılda büyük yol kat ettik. Uzak, yakın demeden her yere hizmet götürüyoruz. Mahallelerimiz konforlu ve güvenli yollara birer birer kavuşuyor. Büyükşehir Belediyesi olarak sorumluluk alanımıza 2014 yılından itibaren giren yerlerde çok hızlı bir şekilde çalışma başlattık. Geçen süreçte büyük yol kat ettik. Şehrimizin her ilçesinde bunun gibi büyük yol çalışmalarının yapımı devam ediyor" diye konuştu.

        10 kilometre olan grup yolunun 4 kilometresinin tamamlandığını kalan kısımda da çalışmaların son hızla devam ettiğini kaydeden Yılmaz, köylerdeki yol sorunu bitene kadar çalışmaları devam ettireceklerini sözlerine ekledi. İncelemenin ardından yolda çalışan işçilere teşekkür eden Yılmaz, hatıra fotoğrafı çekimi sonrası bölgeden ayrıldı.

        (SAM-SLH-Y)

        20.01.2018 15:53:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Samsun İlçeleri
        Tüm Samsun Haberleri
         Samsun

        Samsun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa