Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Denetimli serbestlikten faydalanan eski hükümlüler kamu yararına çalışacak

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Manisa Denetimli Serbestlik Müdürlüğü arasında denetimli serbestlikten faydalanacak olan hükümlülerin kamu yararına çalıştırılmasıyla ilgili protokol imzalandı.

        Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Manisa Denetimli Serbestlik Müdürlüğü arasında denetimli serbestlikten yararlanan hükümlülerin topluma kazandırılmasına katkıda bulunulması amacıyla protokol imzalandı. Protokol töreninde Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Yazı İşleri ve Kararlar Daire Başkanı Mustafa Ali Algın ile Manisa Denetimli Serbestlik Müdürü Nurullah Menteşe yer aldı. Protokolle ilgili bilgi veren Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, "Manisa Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile Manisa Büyükşehir Belediyesi arasında protokol imzalıyoruz. Bu protokol denetimli serbestlikten faydalanacak olan hükümlülerin Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı birimlerde çalıştırılmasıyla ilgili. İnşallah her iki taraf için de hayırlı olur. Bu uygulamayla hükümlü kardeşlerimiz hem kamu kurumunda çalışmış olacak hem de onların topluma kazandırılmasına katkıda bulunulacak" diye konuştu.

        (SC-Y)

        20.01.2018 15:47:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa