Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbakır Peyasspor liderliğe yükseldi

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Çakan

        DİYARBAKIR (İHA) - Türkiye Voleybol Erkekler 2. Lig 6. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Diyarbakır Peyasspor liderliğe yükseldi. Geçen hafta Diyarbakır'da oynanan ve ligin zirvesinde yer alan Turkuvazspor'u 3-0'lık sonuçla mağlup eden Peyasspor, hem rakibine ilk yenilgisini yaşattı hem de liderlik koltuğuna averajla sahip oldu.

        Elde ettiği galibiyetle şampiyonluk yolunda büyük bir engelli aşan Diyarbakır temsilcisi, 20 puanla liderlik koltuğunda yer alıyor. Oynadığı 8 maçtan 7 galibiyet ve 1 yenilgi alan kırmızı beyazlı ekip, gelecek hafta 16 puanla ligin dördüncü sırasında yer alan Batman BESYO ile deplasmanda karşılaşacak.

        Peyasspor Kulüp Başkanı Veysi Koyun, ligin ikinci yarısına çok iyi bir başlangıç yaptıklarını söyledi. Koyun, liderlik koltuğunda yer alan Turkuvazspor'u mağlup ederek, hem ilk yarıdaki yenilginin rövanşını hem de rakiplerini koltuğundan ettiklerini belirtti. Koyun, Diyarbakır'da oynanan Turkuvazspor maçının büyük çekişmeye sahne olduğunu ancak salondan galibiyetle ayrılan taraf olduklarını kaydederek, "Ligin ikinci yarısının ilk maçını kazanan takımımız 1. Lig yolunda emin adımlarla hedefine yürümektedir. Yeni transferlerimizin takıma tam uyumu halinde çok daha güzel maçlar çıkaracağın inancımız sonsuzdur. Diyarbakır ilinden bir takımımızın üst liglerde olması kentte mevcut voleybol potansiyeline olumlu katkı sağlayacaktır. Özellikle şehir dışından takımımıza katılan sporcu kardeşlerimizin Diyarbakır'a aşina olmaları ve kenti sevmeleri de başarı anlamda çok önemlidir" dedi.

        Takıma sonradan dahil olan sporcuların elde edilen Turkuvazspor galibiyetinde etkin rol oynadığına dikkat çeken Koyun, "Bu sporcu kardeşlerimiz üst liglerde oynamış olmaları takıma katkılarının ne derece fazla olduğu kazanılan maçla ispat edildi. Sporcularımızın takıma kazanımlarında bizlere maddi ve manevi yardımlarını esirgemeyen tüm yardımsever dostlarımıza da teşekkür ediyorum. Bu inanç ve çalışma azmi ile 1.lige çıkacağımız günler çok yakındır" şeklinde konuştu.

        (MÇ-AKK-S)

        20.01.2018 14:55:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa