Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        FETÖ'nün pansiyonu Atatürk ilkokulu oldu

        (Fotoğraflı)

        Nurhan İçmez

        TOKAT (İHA) - Tokat'ın Turhal ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü tarafından öğrenci yurdu olarak kullanılan bina Atatürk İlkokulu olarak hizmet verecek.

        Tokat'ın Turhal ilçesinde bulunan Fetullhaçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY)'nın öğrenci yurdu olarak kullandığı ilçe merkezinde bulunan Müftü Mahallesindeki bina ilkokul olarak düzenlendi. Atatürk ilkokulu olarak ikinci yarı yılda hizmet verecek olan okulda Turhal Kaymakamı Dr. Ahmet Süheyl Üçer, beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yıldız ile incelemelerde bulundu. Kaymakam Üçer, yeni Atatürk İlkokulu'ndaki çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını ve ikinci dönemde eğitime başlayacağını ifade ederek, "Müftü mahallemizde daha önce bölücü terör örgütü FETÖ'ye ait olan bir pansiyonu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve eğitim öğretim hizmetlerimize kazandırmaktan mutluluk duyuyoruz. Burada biliyorsunuz daha önceden bir pansiyon vardı. İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzden çıkardığımız ödenekle burayı pansiyondan çıkarıp ilkokula dönüştürdük. İlçemizde yıkımı yapılacak olan üç okuldan birisi olan Atatürk İlkokulumuzu buraya taşıyacağız. Tadilat ve onarımı yerinde gördük. İnşallah ikinci döneme okulumuz eğitim öğretime açılacak. Ayrıca okulumuzun çevre düzenlemesi de Turhal Belediyemiz tarafından yapılıyor. Bunun için de ayrıca Belediyemize teşekkür ediyoruz. İnşallah burası milletin emrinde, milletin çocuklarını yetiştirmekte asıl amacına uygun olarak kullanılan bir bina haline gelecek" dedi.

        (Nİ-GF-Y)

        20.01.2018 14:38:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tokat İlçeleri
        Tüm Tokat Haberleri
         Tokat

        Tokat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa