Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Harran İlçe Kadın Kolları Başkanı Huriye Biter:

        - "AK Parti, milletine gönül vermiş büyük bir ailedir"

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Şanlıurfa'nın Harran İlçe AK Parti Kadın Kolları Başkanı Huriye Biter, AK Partinin, ülkesine ve milletine gönül vermiş büyük bir aile olduğunu söyledi. AK Partinin 16 yıldır halkın teveccühüyle tek başına iktidarda olduğunun altını çizen Biter, "16 yıl önce toprağa attığımız tohum, bugün Türkiye'nin üzerinde yükseldiği ulu bir çınar oldu" dedi.

        AK Parti Harran İlçe Kadın Kolları Başkanı Huriye Biter, Türk siyasi tarihine 2002 yılında giren AK Parti ile Türkiye'nin bölgesel bir güç ve dünyada söz sahibi ülke konumuna geldiğini söyledi.

        Biter, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, 16 yıl önce çıktığımız kutlu yürüyüş, bugün büyük bir akına dönüştü.16 yıl önce toprağa attığımız tohum, bugün Türkiye'nin üzerinde yükseldiği ulu bir çınar oldu. Yükselirken ne eğildik ne büküldük ne de dış etkenlere karşı boyun eğdik. AK Partinin bu sağlam duruşu, sadece bize değil, tüm dünyaya umut oldu. Bu partiye gönül vermiş birer nefer olarak bizler de, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'la birlikte çıktığımız bu kutlu yolda, üstlendiğimiz sorumluluğun bilinciyle hareket ediyoruz" dedi.

        "Ayaklari yere basan bir partiyiz"

        Milletin liderine ve AK Partiye olan teveccühünün her gün arttığının altını çizen Biter, "AK Parti, bugün 10 milyonun üzerinde üyesi olan, ülkesine ve milletine, insanlığa gönül vermiş büyük bir ailedir. 4 buçuk milyon kadın üyesiyle ayakları yere basan bir partiyiz. Siyaset demek ülkenin meselelerine sahip çıkmak demektir. Siyaset demek irade sahibi olmak demek, yanlışa yanlış, doğruya doğru demektir" şeklinde konuştu.

        "Hedefimiz 2019 seçimleri"

        AK Parti Harran İlçe Kadın Kolları olarak, AK Partinin 2023 hedefleri doğrultusunda mücadele ettiklerini dile getiren Biter, "Harran İlçemizde 2014 yerel seçimlerinde yüzde 55 buçuk olan oy oranımızı, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yüzde 92.42'lere çıkardık. Ülkemizi karanlığa sürüklemek isteyenlere, 1 Kasım 2015 genel seçimlerinde yüzde 84 oy oranı ile cevap verdik. 16 Nisan'da 2017 referandumunda yüzde 96.8 oranında Evet ile Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'la 'Durmak Yok Yola Devam' dedik. Şimdi önümüzde 2019 seçimleri var. Liderimizin öncülüğü, milletimizin desteği ve Allah'ın izniyle Cumhurbaşkanlığı hükumet sisteminin devreye gireceği 2019 seçimlerinde Türkiye rekorunu kıracağız. Harranlı kadınlar olarak, belirlediğimiz hedef doğrultusunda gece gündüz demeden çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

        (Şİ-SD-Y)

        20.01.2018 13:52:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa