Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Emlak vergi borcu olanlara uyarı

        (Fotoğraflı)

        Selami Deniz

        SİİRT (İHA) - Siirt Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü Gelirler Şefliğince tahsil edilmekte olan emlak ve çevre temizlik vergisi ile ilan reklam vergisinin 2018 yılına ait birinci taksitinin ödenmesine başlandı.

        Siirt Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada; son ödeme tarihi olan 31 Mayıs tarihine kadar borucu olanların gerekli ödemeyi yapmaları konusunda uyarı yapıldı. Açıklamada, "Mali Hizmetler Müdürlüğü Gelirler Şefliğimizce tahsil edilmekte olan emlak ve çevre temizlik vergisi ile ilan reklam vergisinin 2018 yılına ait birinci taksitinin ödeme çalışmaları başladı. Ocak ayında başlayan emlak ve çevre temizlik vergisi ile ilan reklam vergisi borçlarının son ödeme tarihi ise 31 Mayıs perşembe günü olarak belirlendi. 2018 yılı emlak ve çevre temizlik vergisi ile ilan reklam vergisi borçlarını 31 Mayıs Perşembe tarihine kadar, bina, arsa ve arazi gibi gayrimenkullere sahip mükelleflerin emlak vergisini, iş yerlerinde oturanların çevre temizlik vergisi ve ilan reklam vergisini zamanında yatırmaları gerekmektedir. Zamanında yatırılmayan vergiler için günlük gecikme cezası uygulanması kanun gereğidir. Mükelleflerin cezalı duruma düşmemeleri için ödemelerini zamanında yapmaları önemle duyurulur" denildi.

        (SD-AKK-Y)

        20.01.2018 11:37:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Siirt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Siirt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Siirt İlçeleri
        Tüm Siirt Haberleri
         Siirt

        Siirt

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa