Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Malazgirt Ziraat Odası Başkanı Kılıç'ın köy ziyaretleri devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        Veysel Eşin

        MUŞ (İHA) - Muş'un Malazgirt Ziraat Odası Başkanı Tahsin Kılıç, köy ziyaretlerinde bulunarak vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinlemeye devam ediyor.

        İlçenin tarım ve hayvancılıkta en başarılı ve en büyük köylerinden biri olan Hasretpınar'a giderek muhtar ve köy halkıyla bir araya geldi. Köy ziyaretlerine önem verdiklerini vurgulayan Kılıç, "Bugünkü durağımız, ilçemiz en büyük köylerinden biri olan Hasretpınar'dır. Bu köyümüzde tarım ve hayvancılık en üst seviyededir. O yüzden buradaki köylü vatandaşlarımızın sorunlarıyla daha da yakından ilgilenmemiz lazım. Bizde Ziraat Odası olarak, tarım ve hayvancılıkta örnek ve pilot köy olan Hasretpınar'da vatandaşımız dinledik. Vatandaşlarımızın sorun ve sıkıntılarını yerinde dinledik. Devletimizin çiftçilerimize uyguladığı programlar ve projeler konusunda sağlanılan imkânların değerlendirilmesi hususunda bilgiler sunduk. Tüm köylerimizde şunu görüyoruz, nereye gitsek kiminle konuşsak mazot ve gübre desteklerinin artırılmasını istiyorlar. Hangi köye gitsek hangi çiftçiyle konuşsak hep bize mazot fiyatlarının yüksekliğinden bahsediyorlar. Mazot gerçekten çok pahalı, özelikle yetkililerden istediğimiz mazot fiyatlarını çiftçilerimize yüzde elli indirimle verilmesidir" diye konuştu.

        İlçenin en büyük köylerinden olan Hasretpınar köylüleri, Ziraat Odası Başkanı Tahsin Kılıç'a sorun ve sıkıntılarını dinmeye geldiği için teşekkür ettiler. Köylü vatandaşlar, "Köyümüz, tarım ve hayvancılık alanında en başarılı ve en verimli köylerinden biridir. Ziraat Odası Başkanı Tahsin Kılıç'ın bizleri bu kış ayının ortasında ziyareti çok anlamlı ve bir o kadar da memnuniyet verici oldu. Burada sorun ve sıkıntılarımızı dinlediler. Ziraat Odasının mühendisleri notlarını aldı. İnşallah en kısa zamanda sorun ve sıkıntılarımızı yetkililere bildirirler" dediler.

        (VE-ŞAK-Y)

        20.01.2018 10:08:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muş İlçeleri
        Tüm Muş Haberleri
         Muş

        Muş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa