Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Demircan, Şişli'de vatandaşlarla bir araya geldi

        - Başkan Demircan: "Bu memleketin tamamı bir cemaattir"

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Şişli ziyaretlerine devam eden Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Feriköy sakinleriyle buluştu. Vatandaşlarla sohbet ederek, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan Başkan Demircan, "Bu memleketin tamamı bir cemaattir. Ancak bir ve beraber olduğumuzda güçlü olabiliriz" dedi.

        Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Şişli sakinleriyle buluşmaya devam ediyor. Cuma namazını Feriköy'de bulunan Yayla Camii'nde kılan Başkan Demircan, namaz çıkışında cami cemaatiyle sohbet etti. Daha sonra AK Parti Şişli İlçe Başkanı Fuat Günday ile birlikte mahalleleri dolaşarak vatandaşlarla selamlaşan Başkan Demircan, Şişli sakinlerinin gönüllerini fethetti. Başkan Demircan'ı karşılarında gören Şişli sakinleri, ilgi ve alakasından dolayı kendisine teşekkür etti.

        "Bu memleketin tamamı bir cemaattir"

        Vatandaşlarla sohbet ederek, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan Başkan Demircan, "Bu memlekette Beyoğlu'suyla, Şişli'siyle, İstanbul'uyla, Sayın Cumhurbaşkanımız ne diyor? Tek vatan, tek millet, tek bayrak, tek devlet. Bu memleketin tamamı bir cemaattir. Ancak bir ve beraber olduğumuzda güçlü olabiliriz. Yoksa etrafımızda düşmanlar hep var. Neden, çünkü dünyanın en iyi toprağı bizde, en iyi arazisi bizde" dedi.

        "Her daim kendisini örnek alıyoruz"

        AK Parti Şişli İlçe Başkanı Fuat Günday ise, "Yeni Beyoğlu'nu inşa eden bir Belediye Başkanımız olarak biz her daim kendisini örnek alıyoruz, çalışmalarını takip ediyoruz. Projelerinden ve tecrübelerinden istifade ediyoruz. İnşallah aynılarını Şişli'de, Şişli halkı bize yetki verir ise uygulayacağız" ifadelerini kullandı.

        (MB-SO-Y)

        19.01.2018 18:14:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İstanbul İlçeleri
        Tüm İstanbul Haberleri
         İstanbul

        İstanbul

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa