Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Uşaklılar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı bekliyor

        -Uşaklılar, "Cumhurbaşkanı ile görüşme fırsatınız olsaydı ne söylemek isterdiniz?" sorusuna ilginç cevaplar verdi

        (Fotoğraflı)

        Seyedtaha Kermani - Ferhat Bal

        UŞAK (İHA) - AK Parti'nin 6. Olağan İl Kongresi için Uşak'a gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı bekleyen Uşaklılar, "Cumhurbaşkanı ile görüşme imkanı bulsaydınız kendisine ne söylemek isterdiniz?" sorusuna ilginç cevaplar verdi.

        Cumartesi günü Uşak'a gelecek olan AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, saat 15.00 'de Uşaklılarla buluşacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Uşak ziyareti öncesi vatandaşlara "Cumhurbaşkanı ile görüşme fırsatınız olsaydı ne söylemek isterdiniz?" diye mikrofon uzatan İHA muhabirleri, ilginç cevaplar aldı.

        Bazı vatandaşlar maniler okuyarak esprili cevaplar verdi, bazı vatandaşlar da Uşak'ın ihtiyaçlarını dile getirdi. Ülke gündemini de dile getiren vatandaşlar da oldu. Uşak'ta yaşayan yabancı uyruklu kişiler de yöneltilen mikrofona ilginç cevaplar verirken, Cumhurbaşkanının iyi bir Müslüman ve iyi bir lider olarak gördüklerini dile getirdiler.

        20 Ocak Cumartesi günü Uşak Kapalı Spor Salonunda gerçekleşecek olan partisinin 6. Olağan İl Kongresi için gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Uşaklı vatandaşlarla buluşacak.

        (SK-FB-DK-Y)

        19.01.2018 18:11:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Uşak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Uşak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Uşak İlçeleri
        Tüm Uşak Haberleri
         Uşak

        Uşak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa