Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çökelek Mahallesi'nde dere temizliği tamamlandı

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - MASKİ Genel Müdürlüğü, Salihli ilçesine bağlı Çökelek Mahallesi'nde başladığı bir buçuk kilometrelik dere temizlik çalışmasını tamamladı.

        Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde başlattığı dere temizlik çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda MASKİ, Salihli ilçesine bağlı Çökelek Mahallesi'nde başladığı dere temizlik çalışmasını tamamladı. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından bir buçuk kilometrelik dere yatağında yapılan temizlik çalışması ile vatandaşların kış mevsiminde sıkıntı yaşamasının önüne geçildi.

        MASKİ'nin hizmetlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Çökelek Mahalle Muhtarı Mevlüt Kılınç, "Mahallemizin yakınından geçen derede sazlıklar suyun akışını engellemişti. Yağmurlar bastırınca da su taşkınları ve biriken su sebebiyle kötü koku oluşmuştu. MASKİ yetkililerine sıkıntımızı bildirdik. Sağolsunlar geldiler ve düzgün bir şekilde çalışmayı bitirdiler. Deremiz temizlenerek su akışı kolaylaştı. Şimdi ne kadar yağmur yağarsa yağsın su birikintisi olmayacak ve deremiz pis kokmayacak. MASKİ yetkilileri deremizi ilaçlayarak kokuyu da yok ettiler. Mahallemiz hem su taşkınından hem de kötü kokudan kurtulmuş oldu. Bataklıktan eser kalmadı. Çok kısa bir sürede temizlenen deremiz mahallemize güzellik kattı. Hizmetlerinden dolayı Cengiz Başkanımıza ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun'a çok teşekkür ederiz" dedi.

        (SC-Y)

        19.01.2018 17:26:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa