Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karaoğlı Mahallesinden büyükşehire teşekkür

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun ve Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Şehzadeler'in Karaoğlanlı Mahallesi'nde muhtar ve vatandaşlar ile bir araya geldi. Mahalle sakinleri ve muhtarı hizmetlerinden dolayı hem büyükşehire hem de MASKİ'ye teşekkür etti.

        Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü ile Şehzadeler ilçesine bağlı Karaoğlanlı Mahalle Muhtarı Hüseyin Kılınç'ın daveti üzerine mahalleyi ziyaret etti. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen, Şehzadeler Belediyesi MHP'li Meclis Üyeleri, Şehzadeler Muhtarlar Derneği Başkanı Mahir Aslan ve Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Muhtarlar ile Mehmet Başkak'ın katılımıyla Karaoğlanlı vatandaşlarla bir araya gelen Coşkun ve Güzgülü, vatandaşların taleplerini dinleyerek sohbet ettiler.

        Karaoğlanlı Mahalle Muhtarı Hüseyin Kılınç, "Bugüne kadar Manisa Büyükşehir Belediyemizin ve MASKİ Genel Müdürlüğümüzün mahallemize yaptıkları hizmetlerden dolayı kendilerine çok teşekkür ederim. Mahallemde hemen hemen hiçbir sorun yok denecek kadar az. Çok küçük sorunlar kaldı. Allah kendilerinden bin kere razı olsun. Mahalleler arasında atıksu arıtma tesisi olan birkaç mahalleden biri bizim mahallemiz. Büyükşehir Belediyemiz ve MASKİ'nin sayesinde bütün bağlantıları yapıldı. Şu an aktif olarak çalışmaktadır. Kanalizasyon ile ilgili hiçbir problem yok. İçme suyuyla ilgili de Büyükşehir Belediyesi'ne bağlanmadan önce İller Bankası tarafından yıllar önce yapılan içme suyu tesisimize MASKİ büyük motorlar koydu ve tesisi baştan aşağıya yeniledi. Bu çalışma sayesinde de mahallemizin 10 ila 15 senelik su sorunu çözülmüş oldu. Ziyaretimize gelen başkanlarımıza çok küçükte olsa sorunlarımızı aktardık. Gayet anlayışla karşıladılar. Kendilerine teşekkür ederim. Büyükşehir Belediyemizden ve MASKİ'den çok memnunuz. Cengiz Ergün Başkanımıza hizmetlerinden dolayı ayrıca teşekkür eder sevgi ve saygılarımı sunarım" dedi.

        (SC-Y)

        19.01.2018 17:23:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa