Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Söğüt Anadolu Lisesi öğrencileri "Ah Şu Gençler" adlı oyunu sahnelediler

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Bilecik'in Söğüt ilçesindeki Anadolu Lisesi öğrencileri, Turgut Özakman'a ait "Ah Şu Gençler" adlı tiyatro oyununu sahnelediler.

        Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen tiyatro gösterisinde konuşma yapan Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, daha önce de izlediği oyunu yine aynı heyecan ile takip ettiğini ve çok başarılı bulduğunu söyledi. Durmuş, "Bu oyun aslında iletişim kanallarımızı her zaman açık tutmamızı ve gençleri her zaman dinlememiz, sorunlarına beraberce eğilmemiz gerektiğini anlatıyor. Velilerimiz çocuklarına her zaman onları sevdiklerini söylesinler. Eğer bunları şimdi yapmazsak, ileride çok pişmanlık duyabiliriz. Ben bu tiyatro oyunun sergilenmesinde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

        Program, Söğüt Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından "Ah Şu Gençler" adlı oyun sergilenmesi ve İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş tarafından öğretmenlere Teşekkür Belgeleri'nin verilmesiyle sona erdi.

        (DA-Y)

        19.01.2018 17:06:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa