Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Van'da karne heyecanı

        (Fotoğraflı)

        Yılmaz Sönmez

        VAN (İHA) - Van'da 2017-2018 eğitim öğretim yılının birinci döneminin sona ermesiyle 312 bin öğrenci karne heyecanı yaşadı.

        2017-2018 eğitim öğretim yılının birinci döneminin sona ermesiyle Van'da yaklaşık bin 400 okulda, 312 bin öğrenci karnelerini alarak yarıyıl tatiline girdi. Van'ın Edremit ilçesine bağlı Köprüler Mahallesi'nde bulunan Köprüler İlk ve Ortaokulunda düzenlenen karne törenine Vali Yardımcısı Sinan Aslan, Edremit Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli, İl Milli Eğitim Müdürü Kıyasettin Kırekin, İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Keskin, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

        Sınıfları gezerek öğrencilere karnelerini ve hediyelerini veren Vali Yardımcısı Aslan ve Kaymakam Çiçekli, öğrencilerle sohbet ederek tatili iyi değerlendirmelerini istedi.

        Yaklaşık bin 400 okulda; 17 bin öğretmen ile 312 bin öğrencinin yarıyıl tatiline girdiğini ifade eden Vali Yardımcısı Aslan, "Karneler günü münasebetiyle Edremit ilçesinin Köprüler Mahallesi'nde karne dağıtım töreni için buraya geldik. İl genelinde 312 bin öğrencimiz bugün karne alıyor. Toplam 17 bin öğretmenimiz var. Bin 400'e yakın ise okulumuz var. Bütün öğrencilerimizin iyi bir tatil geçirmesini ve özellikle bunu eğlenerek geçirmelerini temenni ediyorum. Öğretmen arkadaşlarımızın da vermiş olduğu emekten ve özverili çalışmalarından dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

        Karne töreninden sonra duygularını paylaşan öğrenciler ise, tatili arkadaşlarıyla birlikte eğlenerek geçireceklerini dile getirdiler.

        (YLM-MSA-Y)

        19.01.2018 14:53:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Van İlçeleri
        Tüm Van Haberleri
         Van

        Van

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa