Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Altıeylül'ün Şampiyonu Mimar Sinan

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Tokmak

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin, 'İmkân Bizden Oynamak Sizden' sloganıyla bu yıl dördüncüsü düzenlenen Mahalle Ligi Turnuvası'nın Altıeylül'ün şampiyon takımları belli oldu. Gençler kategorisinde Mimar Sinan Yıldızlar kategorisinde Akdeniz Zağnos Yıldızları şampiyon oldu.

        Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Mahalle Ligi Turnuvası'nın Altıeylül ayağında gençler kategorisinde 42, Yıldızlar kategorisinde ise 22 takım karşılaştı.

        Mahalle ligi ödül töreninde konuşan Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, "Gençler,: evinizde, okulunuzda, dışarıda internet başında takılı kalmayın. Çocukluğunuzun, gençliğinizin tadını çıkarın. Bugün bu organizasyonda bulunmaktan çok memnunum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk diyor ki: 'Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur.' Sevgili çocuklar spor yapan kişi sağlıklı olur, zeki olur, başarılı olur. Tabi bu turnuvada kazananlar da olur, kaybedenler de olur. Ebette Akdeniz-Zağnos Yıldızlar ve Mimar Sinan-1'i öncelikli olarak tebrik ediyorum ama, turnuvaya katılan diğer takımları da ayrı ayrı tebrik ediyorum. Sevgili gençler sizlerle gurur duyuyoruz. Sizlerle beraber bu etkinlikte bulunmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi.

        Ödül törenine, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Başkan yardımcıları, Altıeylül İlçe Gençlik Hizmetleri Spor Müdürü Ahmet Akan, Şampiyon takımlar ve antrenörleri katıldı. Şampiyon takımlar ilçeler arasında oynanacak olan karşılaşmalarda Altıeylül'ü şampiyonada temsil edecekler.

        (HT

        19.01.2018 14:45:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa