Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Fatsa'da karne töreni

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Altay

        ORDU (İHA) - Ordu'nun Fatsa ilçesinde 2018-2019 eğitim-öğretim yılı 1. dönem sonu karne dağıtım töreni Bolaman İlköğretim Okulunda Ordu Vali Yardımcısı Adem Öztürk'ün de katılımıyla gerçekleşti.

        Törende ilk konuşmayı yapan Bolaman İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Ekiz öğrencilere yarıyıl tatillerini bol bol dinlenerek ve kitap okuyarak geçirmelerini tavsiye ederek, "Hayatınızı gözden geçirerek nerede doğru nerede yanlış yaptığınızı bir daha düşünün ve bu değerlendirmelere göre yaşantınızda yeniden planlama yapın" dedi.

        Daha sonra konuşan Ordu Vali Yardımcısı Adem Öztürk eğitimin bir ülkenin gelişmesinde kalkınmasında en önemli faktörlerden bir tanesi olduğunu belirterek, "Bugün dünyaya baktığımızda dünyanın en güçlü en gelişmiş ülkelerinin eğitime en iyi desteği en güçlü desteği verdiklerini eğitim ve de çok gelişmiş olduklarını görüyoruz. Biz de ülkemizde son 15 yılda Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde eğitimimize çok ciddi yatırımlar yaptık. Bugün ülkemizin bütçesinden en büyük payı eğitim almaktadır. Bunların yansımasını biz Ordu'da görmekteyiz. Ordu'da eğitim konusunda düne göre bugün daha iyiyiz yarın da inşallah daha iyi olacağız yine Sayın Cumhurbaşkanımızın belirttiği 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşacağız. Hep birlikte bu hedefe ulaşmak için geleceğimizin teminatı çocuklarımızı çok iyi yetiştirmemiz gerekmektedir. Bizler de bunun çabası ve gayreti içerisindeyiz" diye konuştu.

        Karne dağıtım törenine Ordu Vali Yardımcısı Adem Öztürk'ün yanı sıra İl Milli Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Eroğlu, Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Beytullah Geçtan ve Ramazan Akyol'da katıldılar.

        Yapılan konuşmaların ardından protokol mensupları sınıflara girerek öğrencilere karnelerini dağıttılar.

        (AA-SLH-Y)

        19.01.2018 14:38:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa