Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çikolatalı bisküvili karne dağıtım töreni

        - İlkokul ikinci sınıf öğrencileri sürpriz hediye ile karne heyecanı yaşadı

        - Bir veli 42 öğrenci için evde süslediği çikolatalı bisküviyi karnelerle birlikte dağıttı

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır'da 2017-2018 eğitim öğretim yılının birinci döneminin sona ermesiyle bütün okullarda karne heyecanı yaşanırken, Kayapınar ilçesi Fırat Mahallesi'nde bulunan Akşemsettin İlkokulu 2/A sınıfında karneler, bir veli tarafından evde yapılan çikolatalı bisküvilerle birlikte öğrencilere dağıtıldı.

        Diyarbakır'ın Kayapanır ilçesinde bulunan Akşemsettin İlkokulu 2/A sınıfı öğrencileri karneleriyle birlikte aldıkları hediye karşısında sevinçlerini gizleyemedi. Sınıf öğretmeni Nesip Yıldırım, karne dağıtım töreni öncesinde velilere kısa bilgilendirmelerde bulundu. Öğrencilerin yarı yıl tatillerini iyi değerlendirmesi gerektiğini belirten Yıldırım, çocuklara bol bol kitap okumalarını tavsiye etti.

        Veli olan okul öncesi öğretmeninden karne sürprizi

        Akşemsettin İlkokulu 2/A sınıfında öğrencisi olan ve aynı zamanda başka bir anaokulunda öğretmenlik yapan okul öncesi öğretmeni Nursel Gündüzalp Gülsever isimli veli, öğrencilere karne sürprizi hazırladı. Çocuğunun sınıf arkadaşları için evinde özenle hazırlık yapan Nursel Gündüzalp Gülsever, 42 çocuk için çikolatalı bisküvileri sınıf öğretmeni Nesip Yıldırım ile birlikte öğrencilere dağıttı.

        Sürpriz hediyelerde '15 gün reklam arası' yazısı dikkati çekti

        Sınıf öğretmeni Nesip Yıldırım teker teker çocukların isimlerini okuyarak karnelerini vermek üzere tahtaya çağırırken, öğretmen ve aynı zamanda veli olan Nursel Gündüzalp Gülsever ise evde özenle hazırladığı sürprizi karnesini almaya gelen çocuklara verdi. Karneleriyle birlikte verilen hediyelerde yazılı olan '15 gün reklam arası' yazısı dikkatleri çekti. Karneleriyle birlikte hediyelerini alan öğrenciler sevinçlerini birlikte geldikleri velilere sarılarak gösterirken, sınıf öğretmeni Nesip Yıldırım ve sürpriz hediye hazırlayan Nursel Gündüzalp Gülsever'e teşekkür etti.

        (İHA-AKK-Y)

        19.01.2018 14:09:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa