Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Erin, Haliliye Belediyesi Eğitim Merkezinde öğrencilerle buluştu

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Bahçelievler Eğitim ve Gençlik Merkezindeki kütüphanelerde sınavlara hazırlanan öğrencilerle bir araya geldi.

        Vali Abdullah Erin, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ile gece 24.00'a kadar hizmet veren Bahçelievler Eğitim ve Gençlik Merkezini ziyaret etti. Ders çalışma salonları ve kütüphanelerde çeşitli sınavlara hazırlanan öğrencilerle görüşen Vali Erin ve Demirkol, öğrencilerle bir süre sohbet etti. Öğrencilerle, eğitimdeki hedefleriyle ilgili görüşen Vali Erin ve Demirkol, öğrencilere öğütlerde bulundu. Öğrencilerle yaptığı görüşmenin ardından eğitim merkezindeki sorumlular, Vali Erin'e merkezde yapılan faaliyetlerle ilgili bilgi verdi. Vali Abdullah Erin ve Başkan Fevzi Demirkol, daha sonra eğitmenliğini Zekiye Acemoğlu'nun yaptığı işaret dili kursunu ziyaret etti. İşaret dili eğitimi alan kursiyerlerle sohbet edip, kursla ilgili eğitmen Acemoğlu'ndan bilgi alan Vali Erin ve Demirkol, bir süre işaret dili eğitimini izledikten sonra merkezden ayrıldı.

        (BB-SD-Y)

        19.01.2018 13:46:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa