Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kamu Sen üyeleri Medical Park Karadeniz Hastanesi'nde indirimli tedavi olacak

        (Fotoğraflı)

        TRABZON (İHA) - Medical Park Karadeniz Hastanesi ile Türkiye Kamu-Sen Trabzon İl Temsilciliği arasında anlaşma imzalandı.

        Yaklaşık 13 bin Kamu-Sen üyesinin ayakta ve yatarak tedavilerde belirlenen oranlarda kolaylıklardan yararlanmalarını sağlayan protokol, Medical Park Karadeniz Hastanesi Kurumsal İletişim Müdürü Nesrullah Sonay ile Türkiye Kamu-Sen İl Başkanı Coşkun Dilber arasında imzalandı.

        Türkiye Kamu-Sen Trabzon İl Başkanı Coşkun Dilber, üyelerimizin Medical Park Karadeniz Hastanesi'nden sağlık hizmeti alacak olmasından büyük memnuniyet duyduklarını söyledi.

        Amaçlarının sendika üyelerine en iyi şekilde hizmet vermek olduğunu ifade eden Dilber, "Şuan yaptığımız bu sözleşmeden sonra üyelerimiz protokolde belirtilen oranlarda sağlık hizmeti alabilecek. Gerek Medical Park Karadeniz Hastanesi'ne gerekse tüm üyelerimize hayırlı uğurlu olsun diyorum" şeklinde konuştu.

        Kurumsal İletişim Müdürü Nesrullah Sonay da "Bölgede lider konumda olan bir sağlık kuruluşu olarak, sendika üyelerine hizmet vermekten mutluluk duyacağız. Anlaşmamız her iki taraf için hayırlı uğurlu olsun" dedi.

        (EK-ÖS-Y)

        19.01.2018 13:46:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Trabzon İlçeleri
        Tüm Trabzon Haberleri
         Trabzon

        Trabzon

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa