Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kozan'da 29 bin 800 öğrenci yarıyıl tatiline "merhaba" dedi

        (Fotoğraflı)

        Emre Bozdemir

        ADANA (İHA) - Adana'nın Kozan ilçesinde 29 bin 800 öğrenci yarıyıl tatiline 'merhaba' diyerek karnelerini aldı.

        Kozan'da karne dağıtım resmi töreni Mareşal Fevzi Çakmak İlkokulu ve Pekmezci Köyü İlkokulunda oldu. İlk olarak Mareşal Fevzi Çakmak İlkokulunu ziyaret eden Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönmez, burada öğrencilerin karne sevincine ortak oldular. Öğrencilere karnesini veren Kaymakam Gürçam ve Sönmez öğrencilerin mutluluklarına ortak oldular. Kaymakam Şafak Gürçam başarılı öğrencileri tebrik ederken karnesinde kırık olan öğrencilerinde velilerine ve öğretmenlerine çağrıda bulunarak biraz daha gayret göstermeleri gerektiğini ifade etti.

        Öte yandan, Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam 2018 Eğitim Öğretim döneminde Kozan'da Ahmet Cevdet Çamurdan ilk orta okulu, Yüzüncü Yıl ilkokulu, Şabanata İlkokulu ve Necip Fazıl Kısakürek imam hatip liseleri ek ve yeni binalarının bu yılki programa alındığının müjdesini de verdi. Kaymakam Gürçam, bazı okulların ek bina ve yeni bina taleplerinin de henüz beklemede olduğunu ifade etti.

        Kozan'da bu yıl ilkokulda 6 bin 914 ortaokulda 8 bin 365 lise düzeyinde 9 bin 191 ve okul öncesinde ise 2 bin 630 olmak üzere toplam 29 bin 800 öğrenci karnesini aldı.

        (EMR-Y)

        19.01.2018 13:16:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa