Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Karaduman'a plaket

        (Fotoğraflı)

        Atilla İdiz

        VAN (İHA) - Van Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Denetim Kurulu Başkanı Mustafa Gürbüz, Van Terziler Konfeksiyoncular Kunduracılar Giyim Sanatkarları Odası Başkanı Çetin Karaduman'a plaket verdi.

        28 yıldır Van esnafına hizmet eden Van Terziler Konfeksiyoncular Kunduracılar Giyim Sanatkarları Odası Başkanı Çetin Karaduman'a, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Denetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Erciş Maden İşleri ve Marangozlar Odası Başkanı Mustafa Gürbüz tarafından plaket verildi. 28 yıldır il esnafı için canla başla çalışan ve son seçimde tekrar güven tazeleyen Başkan Karaduman'a çalışmalarında başarılar dileyen Gürbüz, Erciş Maden İşleri ve Marangozlar Odası ile Van Terziler Konfeksiyoncular Kunduracılar Giyim Sanatkarları Odasının kardeş odalar olarak birbirlerine destek olacaklarını söyledi.

        Başkan Gürbüz'den plaket almanın mutluluğunu dile getiren Van Terziler Konfeksiyoncular Kunduracılar Giyim Sanatkarları Odası Başkanı Çetin Karaduman ise, "28 yılın anısına böyle bir plaketi almak gurur verici olduğu gibi iki odanın da kardeş oda olması ayrıca benim için mutluluk verici bir durumdur. Ben gerek bu anlamlı plaketinden dolayı gerekse odamızı kardeş oda seçmesinden dolayı başkanıma teşekkür ediyorum" dedi.

        Esnafın son seçimlerde yine kendisini tercih ederek güven oyu verdiğini ifade eden Karaduman, "28 yıldır güven oyu tazeleyerek bugüne geldik. Esnafımız yine 4 yıllık bir süre için bize oy verdi. Bizlerde bunun bilincinde olarak, üzerimize düşeni yapacak ve esnafımıza hizmetin en iyisini sunmak adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ben bu kapsamda tüm esnafımıza teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

        (ATL-MSA-Y)

        19.01.2018 13:01:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Van İlçeleri
        Tüm Van Haberleri
         Van

        Van

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa