Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ümraniye Nevzat Ayaz Anadolu Lisesi'nin yeni hizmet binası törenle açıldı

        - Başkan Hasan Can başarılı öğrencilere karnelerini ve hediyelerini verdi

        (Fotoğraflı)

        Fethiye Mutaf - Serdal Altıntepe

        İSTANBUL (İHA) - Ümraniye Belediyesi, 2017-2018 eğitim-öğretim yarıyılının sonra ermesiyle birlikte, Nevzat Ayaz Anadolu Lisesi'nin yeni hizmet binası açılışını gerçekleşti. Belediye Başkanı Hasan Can, "Bazı aksaklıkların yaşanmasından dolayı okulumuzun açılması biraz uzun sürdü ama bugün mutlu sona erdik'' dedi.

        Ümraniye Belediyesi, 2017-2018 Eğitim - Öğretim yarıyılının sonra ermesiyle birlikte Nevzat Ayaz Anadolu Lisesi'nin yeni hizmet binasının açılışını törenle gerçekleştirdi. Törene Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can'ın yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Gökçimen, İlçe Kaymakamı Suat Dervişoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Murat Çakır ve çok sayıda öğrenci katıldı. Mehteran takımı ve folklor gösterisi eşliğinde başlayan tören, protokol konuşmalarıyla devam etti. Okulun açılış kurdelesini Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, karnelerini ve hediyelerini verdiği başarılı öğrencilerle birlikte kesti. 36 derslikten oluşan okul binasında kimya ve biyoloji laboratuvarlarının yanı sıra müzik sınıfı, görsel tasarım sınıfı, mescit ve spor odası bulunuyor.

        "Nevzat Ayaz Anadolu Lisesi yaklaşık 30 senelik bir lise"

        Okulun yenilenme sürecinde bir takım aksilikler yaşandığını ifade eden Belediye Başkanı Hasan Can, "Nevzat Ayaz Anadolu Lisesi, Ümraniye'mizin en eski liselerinden biridir. Yaklaşık 30 senelik bir liseydi ve yenilenmesi gerekiyordu. Eski şartlarda yapılmış bir binaydı ve Valiliğimiz tarafından planlanarak 6-7 sene evvel başlandı. Bazı aksaklıkların yaşanmasından dolayı biraz uzun sürdü. Bir takım şanssızlıklar yaşandı belki ama bugün mutlu sona erdik. Bu dönemin bitiş gününde hem öğrencilerimizin karnelerini verelim hem de resmi olarak açılışımızı gerçekleştirelim istedik" diye konuştu.

        (FM-HB-ÖZ-Y)

        19.01.2018 12:33:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İstanbul İlçeleri
        Tüm İstanbul Haberleri
         İstanbul

        İstanbul

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa