Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaman Cevizi markalaşma toplantısı düzenlendi

        (Fotoğraflı)

        KIRŞEHİR (İHA) - Kaman İlçe Kaymakamlığı tarafından Ahi Evran Üniversitesi görevlilerinin de katılımı ile Kaman cevizinin markasının korunması toplantısı düzenlendi.

        Kaymakamlık toplantı salonunda Kaymakam Murat Girgin başkanlığında gerçekleşen toplantıya Ahi Evran Üniversitesi Öğretim Görevlileri Yrd. Doç. Dr. Sebahattin Yılmaz, Yrd. Doç. Dr. Mustafa Kan, Yrd. Doç. Dr. Arzu Kan, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ömer Sevim ve teknik personelleri ile Kaman Ziraat Odası Başkanı İbrahim Öncül, Kaman Merkez Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Arif Göçmen ve ceviz üreticileri katıldı.

        Kaman Cevizinin markasının korunması ve geliştirilmesi için coğrafi işaretlemeyle ilgili olarak Yrd. Doç. Dr. Mustafa Kan sunum yaptı.

        Coğrafi işaretlemede çeşit ve diğer kazanımlar konusunda fikir birliği oluşturmak üzere yakın bir tarihte tekrar toplantı yapılmasına karar verildi.

        Toplantıda başvuru aşamaları, şartları ve bölgeye kazandıracağı değerler tartışılırken toplantının bir sonraki aşamaları için ön çalışma niteliğinde Kaman Cevizi için Coğrafi İşaretleme yapılmasına karar verildi.

        (EÖ-AÖ-Y)

        19.01.2018 12:08:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırşehir İlçeleri
        Tüm Kırşehir Haberleri
         Kırşehir

        Kırşehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa