Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        120 öğrenci KYK Kış Kampı için Bilecik'te

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Bilecik, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Kredi Yurtları Kurumu'nun (KYK) ortaklaşa düzenlediği KYK Kış Kampı programı kapsamında 120 öğrenciyi ağırladı.

        Ardahan, Bartın, Bayburt, Kars, Kırşehir, Ordu ve Şırnak'tan gelen 120 öğrenci, Bilecik ve Söğüt ilçesini ziyaret etti. Bilecik ziyaretleri kapsamında Söğüt ilçesini gezen heyet Ertuğrulgazi Türbesi, Kuyulu Mescit, Hamidiye Külliyesi'ni ziyaret ederek, Bilecik Belediyesi Rehberi Muhlis Aydemir'den bilgi aldı.

        Daha sonra Bilecik'e geçen öğrenciler, Şeyh Edebali Türbesi, Orhangazi Cami ve Osmanlı Padişahları Tarih Şeridini gezdi. Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi Gösteri Salonunda 3 boyutlu Bilecik Belgeselini izleyen öğrencilere, Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi Alan Sorumlusu Engin Beyce, şehrin tarihi ve kültürel değerleri hakkında bilgi verdi. Osmanlı Padişahları Tarih Şeridinde çay ikramıyla karşılanan öğrenciler, daha sonra Bilecik Belediyesi Yaşayan Şehir Müzesini ziyaret ederek, Müze Görevlisi Yurdanur Kırlı'dan müze hakkında bilgi aldılar.

        (DA-Y)

        19.01.2018 12:00:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa