Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Trabzonlu sanayicilere Fas Morali

        (Fotoğraflı)

        TRABZON (İHA) - Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği (DKİB) ve Arsin Organize Sanayi Bölgesi'nin Ekonomi Bakanlığı'nın desteğiyle gerçekleştirdikleri Fas ziyaretindeki temasları yoğun bir şekilde sürdüğü ve temasların oldukça verimli geçtiği ifade edildi.

        Trabzonlu sanayiciler Kazablanka Ticaret Odası'nı, ardından da aynı şehirde yerleşik dev yapı marketi ziyaret etti. Buradaki sanayici ve iş adamlarıyla karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Fas pazarında satışta olan inşaat malzemelerinin kalitesi, tercih edilen markalar, hangi ülkelerin pazara hakim olduğu, piyasa satış fiyatları ve ürün kalitesi gibi konularda yerinde incelemeler yapıldı.

        Fas Seyahatinin çok verimli geçtiğini söyleyen Arsin OSB Başkanı Erkut Çelebi, "Yeni pazarlara açık olmakta fayda var. Fas seyahatimiz bu anlamda çok faydalı oldu diyebilirim. Yerinde görüp inceledik. Kıyaslama şansımız oldu. Bizim bu pazara ne katacağımızı sanayi arkadaşlarımızla birlikte gözlemleyerek bilgi sahibi olduk. Bizimde Fas pazarına vereceğimiz çok ürün var" dedi.

        (BK-ÖS-Y)

        19.01.2018 11:53:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Trabzon İlçeleri
        Tüm Trabzon Haberleri
         Trabzon

        Trabzon

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa