Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Varto'da kar temizleme çalışması

        (Fotoğraflı)

        Fatih Çelik

        MUŞ (İHA) - Muş'un Varto Belediyesi, cadde ve sokakların ulaşıma açılması için gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor.

        İlçede aralıklarla etkili olan kar yağışı ve fırtına hayatı olumsuz yönde etkilerken, Varto Belediyesi ekipleri de karla mücadele çalışmalarına kesintisiz devam ediyor. Muş, Cumhuriyet ve Atatürk caddeleri başta olmak üzere diğer caddelerde kar temizleme çalışması yürüten belediye ekipleri, daha sonra mahalle ve ara yolları ulaşıma açarak vatandaşların mağdur olmamasını sağlıyor. İş makineleri yolları açarken, kar küreme ekipleri de kaldırımlardaki karı temizleyerek vatandaşların ulaşımlarını sağlamalarına yardımcı oluyor.

        Çalışmaları takip eden Belediye Başkan Vekili Mehmet Nuri Çetin, herhangi bir sorun yaşanmaması için karla mücadele çalışmasını yürüttüklerini söyledi. Ana yollar ve vatandaşların yoğunlukta kullandığı yollara öncelik verdiklerini kaydeden Çetin, trafik akışının rahatlaması ile ara yolların temizliğini yaptıklarını ifade etti. Yollardaki kar temizliği ile birlikte taşıma işlemi de yaptıklarını kaydeden Mehmet Nuri Çetin, yol kenarlarında park edilen araçların çalışmalara engel olduğunu da anımsatarak, vatandaşların bu konuda duyarlı davranması gerektiğini vurguladı.

        (MSA-Y)

        19.01.2018 11:34:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muş İlçeleri
        Tüm Muş Haberleri
         Muş

        Muş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa