Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Atik, şehit ailesini ağırladı

        (Fotoğraflı)

        Selami Deniz

        SİİRT (İHA) - Siirt Valisi Ali Fuat Atik, Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde 2015'te terör saldırısında şehit düşen Jandarma Er Mansur Cengiz'in babası Mehmet Fadıl Cengiz ve ailesini ağırladı.

        Siirt Valisi Ali Fuat Atik, 2 Ağustos 2015 tarihinde Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde patlayıcı yüklü traktörle jandarma karakoluna düzenlenen hain saldırısında şehit düşen şehit Jandarma Er Mansur Cengiz'in babası Mehmet Fadıl Cengiz ve ailesi onuruna yemek verdi. Siirt polis evinde, şehit ailesi onuruna verilen yemeğe; Vali Ali Fuat Atik, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Cansever, İl Jandarma Komutanı Albay Kemal Benek, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Gökhan Marakçı, şehit babası Mehmet Fadıl Cengiz eşi Adile Cengiz ve aile yakınları katıldı. Yemekte bir açıklama yapan Vali Atik, "Devletimizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğünü korumak ve her türlü hain terörist faaliyetlerine fırsat vermemek adına vatanın her karış toprağına kanlarını akıtan aziz şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Fedakar şehit ailelerimiz ve kahraman gazilerimiz, bizlere şehitlerimizin emanetleridir. Devletimiz bütün imkanlarıyla har daim yanınızdadır. Şehit ve gazilerimizin hatıralarını yücelterek onlara her zaman sahip çıkacağız" dedi.

        Yapılan konuşmanın ardından, Vali Atik, şehit ailesiyle bir süre sohbet ederek, şehit babası Mehmet Fadıl Cengiz'e, şanlı Türk bayrağı işlemeli bir tiftik battaniyesi hediye etti.

        (SD-AKK-Y)

        19.01.2018 11:12:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Siirt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Siirt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Siirt İlçeleri
        Tüm Siirt Haberleri
         Siirt

        Siirt

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa