Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Angı'dan Beyşehir Belediyesi'ne ziyaret

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ve beraberindeki partililer, ilçe gezileri kapsamında Beyşehir Belediyesini ziyaret etti.

        Konya'nın ilçelerindeki 6. Olağan Kongrelerin tamamlanmasının ardından beraberindeki başkan yardımcıları, bölge ve ilçe koordinatörleri, yönetim kurulu üyelerinden oluşan partililer ile beraber yeni seçilen AK Parti İlçe Başkanlarına "hayırlı olsun" ziyaretinde bulunan İl Başkanı Hasan Angı'nın son ziyaret durağı Beyşehir ilçesi oldu. Angı ve beraberindeki partililer, Beyşehir Belediye Başkanlığı hizmet binası önünde, belediyenin mehter takımının gösterileri eşliğinde karşılandı. Kendisine çiçek uzatılan Angı ve beraberindeki partilileri Belediye Başkanı Murat Özaltun makamında misafir etti. AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol'un da eşlik ettiği ziyarette, Özaltun Angı'ya ilçede yürütülen belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Özaltun, ziyaretinin sonunda Angı'ya günün anısına ilçenin doğal ve tarihi güzelliklerini yansıtan bir porselen tabak hediye etti.

        "Beyşehir, beklenen hizmetlerin pek çoğuna kavuştu"

        AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Beyşehir ziyaretinde AK Parti İlçe Teşkilatı'nı da ziyaret etti. İlçe Başkanı Mustafa Şenol ve ilçe teşkilatı mensuplarıyla bir araya gelen Angı, bir süre önce Beyşehir'de gerçekleştirilen kongrenin ardından hem tebrik ziyareti, hem de yeni dönemin istişaresini yapmak üzere ilçeleri ziyaret ettiklerini vurguladı. Angı, "İşin açığı Beyşehir'de rahatız, tecrübeli bir kardeşimiz nöbete devam ediyor. Yönetiminde yenilenmeler oldu. Beyşehirimiz, beklenen hizmetlerin pek çoğuna kavuştu. Yeter mi, hayır; yeterli olsa bize gerek yoktu. Yeni bir dönemi daha birlikte yürütmek zorundayız. Onun için nöbet tekrar döndü bize geldi" diye konuştu.

        CHP'ye, İstanbul il başkanı eleştirisi

        Ülke gündemine ilişkin değerlendirmelere de yer verirken, sözü İstanbul İl Başkanlığı'na seçildikten sonra kamuoyunda gelen tepkiler üzerine hakkında savcılıkça soruşturma başlatılan Canan Kaftancıoğlu sebebiyle ana muhalefet partisi CHP'yi eleştirdi. Kaftancıoğlu'nun Gezi sürecinden bugüne kadar yaptığı işler ve yazdığı twitlere dikkat çeken Angı, "İşler acısı durumda. CHP, kendilerine sorduğunuz zaman, 'Cumhuriyetle yaşıtız' derler. Yeri gelir, 'Atatürk'ün partisiyiz' derler. Ama yaptıkları da; en aşırı uç bir örgütün çok net bir militanı tavrından başka bir şey değil. İstanbul gibi bir şehir, iktidara talip olduklarını zannettikleri bir partinin il başkanı böyle olursa, bu ülkede siyaset bu kadar seviyesi düşürülmez veya ihanet noktasına götürülmez, hiç kimse kusura bakmasın. Bizler, vatan ve millet yolunda, ilk çıktığımız günden itibaren bu çizgide yürümeye çalışan, anlayışını, tarzını, tavrını bu süre içerisinde de net göstermiş bir hareketiz. Bu kutlu yürüyüş, yoluna onun için devam ediyor. Milletin sesiyiz, nefesiyiz, millet adına yapıyoruz. Zaten onların içindeki insanlarız" diye konuştu.

        Beyşehir İlçe Başkanı Mustafa Şenol da, ziyaretlerinden dolayı İl Başkanı Angı ve beraberindeki partili yöneticilere teşekkür etti.

        (ARÖ-AH-Y)

        19.01.2018 11:01:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa