Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kursiyerler Kaymakam'ın resmini deri tabloya yapıp hediye ettiler

        (Fotoğraflı)

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Altıntaş ilçesinde açılan deri tablo kursunda eğitim almaya devam eden kursiyerler, Altıntaş Kaymakamı Musa Kazım Çelik'in resmini deri tabloya işleyip hediye ettiler.

        Altıntaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Tanrıkulu ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Halil Akbulut ile birlikte Zafertepeçalköy'de açılan deri tablo kursunu ziyaret eden Kaymakam Çelik burada sürpriz bir hediye ile karşılandı. Üzerinde resminin bulunduğu deri tablo ve Osmanlı turasının resminin yapıldığı tablo, kurum müdürleri tarafından Kaymakam Çelik'e hediye edildi. Çelik yaptığı açıklamada, ''Zafertepeçalköy'de Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'müz tarafından açılan deri tablo yapımı kursuna devam eden kursiyerlerin hazırladığı tablo ve tuğra işlemeli tablo için İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Numan Tanrıkulu'na, Halk Eğitimi Merkezi Müdürümüz Halil Akbulut'a, Milli eğitim şube müdürlerimize, usta öğreticilerimize ve tüm kursiyerlerimize çok teşekkür ediyorum'' diye konuştu.(YD-EFE)

        19.01.2018 10:28:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kütahya İlçeleri
        Tüm Kütahya Haberleri
         Kütahya

        Kütahya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa