Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tuncay Demirel: 2018 yılında yatırımlar artarak devam edecektir

        (Fotoğraflı)

        Yunus Daşdemir

        KÜTAHYA (İHA) - Çavdarhisar AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Demirel, 2018 yılının Çavdarhisar için çok daha güzel hizmetlerin geleceği bir yıl olacağını söyledi.

        Köylere yapılan hizmetlerin çok önemli olduğunu belirten Başkan Demirel, ''2017 yılında köy yollarımıza sıcak asfalt çalışmaları aralıksız yapıldı ve halen devam eden yol çalışmalarımız var. Bunun yanında 5 köyümüze su deposu, 1 köyümüze halı saha, 1 köyümüze 14 metre uzunluğunda köprü, tüm köylerimize umumi tuvalet yapımı, köylerimizin kanalizasyon hattı yenileme çalışmaları, köylerimizde toplamda 4 kilometre içme suyu hattı, şehitlerimiz adına 2 adet çeşme yapımı ve köylerimizdeki konakların tamiratı ve Camilerimizin düzenleme çalışmaları yapıldı. Yapılacak olan çalışmaları da muhtarlarımızla görüşüp elimizden gelen desteği İl Genel Meclisi üyelerimizle beraber sağlamaya çalışacağız. Tüm bu çalışmalar AK Parti Hükümetimiz sayesinde yapılmış ve yapılmaya devam edecektir. Bu çalışmalarda emeği olan herkese sonsuz teşekkürler. 2018 yılı Çavdarhisar tarımı ve turizmi açısından çok daha güzel gelişmelerin olacağı bir yıl olacaktır'' diye konuştu.(YD-EFE)

        19.01.2018 10:26:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kütahya İlçeleri
        Tüm Kütahya Haberleri
         Kütahya

        Kütahya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa