Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Yazıcı, Karesi Belediyesini örnek gösterdi

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Tokmak

        BALIKESİR (İHA) - Sporda Yetenek 10'la Gelecek projesi kapsamında Mehmet Azman Çavuş Ortaokulu'nu ziyaret eden Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, gençlerin spor yapması için Karesi Belediyesi'nin büyük yatırımlar yaptığını söyledi. Vali Yazıcı, " Ben Bengi ile ilgili projeden bahsederken birkaç belediye başkanına Karesi Belediyesi ile görüşürseniz ne yapacağını anlatır şeklinde örnek gösteriyorum" dedi.

        Sporda Yetenek 10'la Gelecek projesi Karesi İlçesi'nde tüm hızıyla devam ediyor. Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Karesi Kaymakamı Abdulkadir Demir, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve kurum müdürleri, Sporda Yetenek 10'la Gelecek projesi kapsamında Karesi Mehmet Azman Çavuş Ortaokulu'nu ziyaret etti. Protokol, Karesi Belediyesi'nin destekleri ile fiziki şartları yenilenen; minder güreşi, boks, masa tenisi, dart, taekwondo, jimnastik, halk oyunları ve satranç salonlarında öğrencilerin yeteneklerini izlediler.

        Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı spor salonlarının incelenmesinin ardından yaptığı açıklamada, Sporda Yetenek 10'la Gelecek projesini geçen yıl başlattıklarını söyledi. Alt gelir gruplarının yoğun olarak yaşadığı mahallede çocukların spor yapma imkanları az olduğuna dikkat çeken Vali Yazıcı; "Spor biraz da olsa maliyet de getiriyor. Biz Karesi Belediyemizin katkılarıyla, Kaymakamlık, il ve ilçe spor müdürlüklerimizin ciddi manada gayreti ile yapılan bu çalışmalar sayesinde çocuklarımızın gözlerinin içinin güldüğünü gördük. Bir projeyi başarmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çocuklarımızı bu spor alanlarına çekmek, çocuklarımızın hayatını adeta spor ile disipline etmek istiyoruz. Bu disiplin bu okulda başarılmış gözüküyor. Dört beş yıl sonra bu okuldan mezun olan öğrencilerin hayatın her dalında farklı başarılara imza atacağına inanıyorum" dedi.

        Karesi Belediyesi'nin gerçekten okullara çok büyük bir katkı sunduğu ifade eden Vali Yazıcı; " Ben BENGİ ile ilgili projede zaman zaman birkaç belediye başkanına bu konulardan bahsederek Karesi Belediyesi ile görüşürseniz ne yapacağını anlatır şeklinde örnek gösteriyorum. Tabi ki diğer belediyelerimizden de katkı sunanlar var. Karesi İlçesindeki bir çok işte Karesi Belediyesi'nin imzası var. Ben Karesi Belediyesi nezdinde tüm belediyelerimizi bu şekilde olmaya çocuklarımızın geleceğine küçük dokunuşlarla yatırım yapmalarını bekliyorum. Katkı sunanlara da başta Karesi Belediyesi olmak üzere teşekkür ediyorum" dedi.

        (HT

        18.01.2018 17:41:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa