Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Özyavuz Harran'da yürütülen çalışmaları denetledi

        - Harran'ın sokakları parkeyle döşeniyor

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Şanlıurfa'nın Harran İlçe Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, ilçede yapımı devam eden ve tamamlanan projeleri denetledi.

        Harran Belediyesi, yol, parke ve yeşil alan çalışmaları aralıksız devam ediyor. Bir yandan ilçenin farklı mahallelerinde Yol işleri Müdürlüğü ekipleri tarafından parke taşı döşeme işi çalışmalarını sürdürülürken, diğer yandan 60 bin metrekarelik mesire alanı projesinde çalışmalar aralıksız devam ediyor.

        Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, birim müdürleriyle birlikte ilçenin dört bir yanında yürütülen çalışmaları ve tamamlanarak hizmete açılan projeledi denetledi.

        Süleyman Demirel Mahallesi'nde devam eden parke taşı döşeme çalışmalarını inceleyen Özyavuz, belediye ekiplerinin hava koşullarına aldırış etmeden özverili bir şekilde çalıştıklarını söyledi.

        Parke taşı döşeme işçinin ilçenin her yanında devam ettiğini dile getiren Özyavuz, "Bu hafta çalışmalar Süleyman Demirel mahallemizde bitme aşamasına geldi. Ayrıca ilçemize kazandırdığımız 60 bin metrekarelik mesire alanımızda da çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. Yakın bir zamanda bitirmeye çalışıyoruz. Projenin tamamlanmasıyla Harran'a yakışır bir mesire alanımız olacak" dedi.

        Hava koşullarına rağmen çalışmaların verimli geçtiğini ve hızlı bir şekilde ilerlediğini dile getiren Başkan Özyavuz, yıllardır sorun haline gelen ilçe giriş ve çıkışlarındaki köprülerin de yeniden yapılarak halkın hizmetine girdiğini ifade etti. Özyavuz ayrıca yapımı tamamlanarak hizmete giren 3 adet halı sahadan gençlerin ücretsiz olarak faydalandığını kaydetti.

        Özyavuz, Harran Belediyesi'nin Büyükşehir Belediyesi ile koordineli yürüttüğü, spor kompleksi, semt pazarı, fitness salonu, otogar ve diğer projelerin kısa zamanda tamamlanarak hizmete açılacağının müjdesini verdi. Özyavuz, "Bu anlamda Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve ekibine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

        (AK-SD-

        18.01.2018 17:28:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa