Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığı yeni bir protokol imzaladı

        (Fotoğraflı)

        Gökten Ceylan

        AFYONKARAHİSAR (İHA) - Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığı ile Afyonkarahisar Belediyesi arasında kamu yararına ücretsiz olarak hükümlülerin çalıştırılması için 'Denetimli Serbestlik İş Birliği' protokolü imzalanmıştır.

        İmzalanan protokolle mahkemeler tarafından ilgi mevzuatlara göre verilen yükümlülüklerin kamu yararına ücretsiz olarak çalıştırılabilmesi için Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel ile Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban tarafından imzalandı. Bu protokol Afyonkahisar Belediye başkanlığına bağlı tüm birimleri kapsadığı belirtildi. Protokolle hükümlülerin cezalarını infaz ederken aynı zamanda kurallara uyma becerileri, çalışma disiplini kazanmaları, başkalarının haklarına saygı göstermeleri, zaman planlamaları ve bir meslek edinerek kendi işlerini kurmaları veya bir iş edinmeleri, mesleki konumlarını iyileştirmeleri ve cezalarının infazından sonra topluma faydalı bir vatandaş olarak kazandırılmaları amaçlandığı ifade edildi.

        (GC-

        18.01.2018 16:53:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Afyonkarahisar İlçeleri
        Tüm Afyonkarahisar Haberleri
         Afyonkarahisar

        Afyonkarahisar

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa