Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adana'daki okul yatırımları değerlendirildi

        (Fotoğraflı)

        ADANA (İHA) - Adana'nın eğitim-öğretimdeki mevcut durumu hakkında görüş alışverişinde bulunmak ve gerçekleştirilen okul yatırımlarını tüm detayları ile masaya yatırmak üzere Vali Mahmut Demirtaş başkanlığında bir değerlendirme toplantısı düzenlendi.

        Gerçekleşen toplantıya Vali Yardımcısı Murat Süzen, İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar ve ilgili diğer yetkililer katıldı.

        Adana'nın eğitimdeki genel durumu, akademik başarısı ve yatırım konularının detaylı bir şekilde ele alındığı toplantıda Vali Demirtaş, eğitim ve öğretimin, ülkelerin geleceğini şekillendiren en önemli olgular olduğuna dikkat çekti.

        Çocukların ve gençlerin çağın gereklerine uygun bir biçimde yetişmelerini sağlamak için bütün imkanların seferber edildiğini belirten Vali Demirtaş, eğitim ve öğretimde arzu edilen hedefe ulaşabilmek için yapılan çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini ifade etti.

        (ELF-Y)

        18.01.2018 16:52:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa