Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Alınan F-4 savaş uçağı karayolu ile Kızılcahamam'a getirildi

        (Fotoğraflı)

        Uğur Demirbaş

        ANKARA (İHA) - Kızılcahamam Şehit Hakan Gülşen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin eğitiminde kullanılmak üzere Eskişehir 1. Hava İkmal Komutanlığından alınan F-4 savaş uçağı, karayolu ile Kızılcahamam'a getirildi.

        Ankara'nın Kızılcahamam ilçesindeki Şehit Hakan Gülşen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uçak Bölümü öğrencilerinin eğitimlerinde kullanılması amacıyla alınan F-4 savaş uçağı, karayolu ile Kızılcahamam'a getirilerek okul bahçesine yerleştirildi. Kızılcahamam Kaymakamı Mehmet Yıldız, Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, İlçe Milli Eğitim Müdürü Veli Karakuş, İlçe Emniyet Müdürü Halil İbrahim Ulubey ve İlçe Jandarma Komutanı Kadir Bilgi, F-4 savaş uçağını karşılayarak tırlardan indirilişini takip etti. Kaymakam Yıldız ve Başkan Güney, F-4 savaş uçağının Kızılcahamam'a ve Şehit Hakan Gülşen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek, öğrencilere eğitimlerinde başarılar dilediler.

        (UD-BC-CC-Y)

        18.01.2018 16:11:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ankara İlçeleri
        Tüm Ankara Haberleri
         Ankara

        Ankara

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa