Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sivas'ta kırmızı ışık ihlaline sıkı denetim

        (Fotoğraflı)

        Onur Erden

        SİVAS (İHA) - Sivas'ta il Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, kırmızı ışık ihlallerinin önünü kesmek için uygulamalarını sıklaştırdı.

        Sivas'ta kırmızı ışık ihlallerinin önünü kesmek için başlatılan hamle kapsamında ilk olarak kırmızı ışık ihlaline yönelik uygulamaların sıklaştırılacağı ve ışık ihlali yapan sürücülerin cezalandırılacağı basın yolu ile duyuruldu. Ardından ışık ihlallerinin sıklıkla yaşandığı kavşaklarda kameralı ekipler tarafından kayıt alındı. İlk gün kırmızı ışık ihlali yaptığı tespit edilen 13 aracın plakalarına 235 TL para cezası kesildi.

        Uygulamaların artarak devam edeceğini belirten Sivas İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürü Hakan Kulen "Biz istiyoruz ki herkes kurallara uysun, denetimlerde yakalanıp ceza uygulamak zorunda kalmadan, doğabilecek olumsuzlukları kurallara uyulmasını sağlayıp bertaraf edelim. Hep birlikte bu şehide daha rahat ve güven içerisinde yaşayalım" dedi.

        (OE-GF-AŞ-Y)

        18.01.2018 16:09:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa