Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Görme engellilerden 'sıfır işgaliye' teşekkürü

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesinin 1 Ocak 2018 tarihi itibariyle hayata geçirdiği kaldırımlarda 'sıfır işgaliye' uygulamasına olumlu tepkiler gelmeye devam ediyor. Manisa'daki görme engelliler, kaldırımlarda artık rahatlıkla hareket edebildiklerini belirterek, Manisa Büyükşehir Belediyesine ve Başkan Cengiz Ergün'e teşekkür etti.

        Manisa Altı Nokta Körler Derneği Başkanı Hüseyin Pehlivan, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Aydoğan İra'yı ziyaret etti. Manisa'da 1 Ocak 2018 tarihi itibariyle başlayan kaldırımlarda sıfır işgaliye uygulamasının gündelik yaşamlarına olumlu katkı sağladığını ifade eden Dernek Başkanı Hüseyin Pehlivan, "Gündelik yaşamlarımızı kendimiz idame ettirebilmek ve kimsenin yardımına ihtiyaç duymamak için rahat hareket edebilmemiz gerekiyor. Bu kapsamda kaldırımlardaki sıfır işgaliye uygulaması bizleri oldukça mutlu etti. Bu nedenle Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün başta olmak üzere, Zabıta Dairesi Başkanımız Aydoğan İra ve tüm zabıtamıza teşekkür ediyorum" dedi.

        "Engelli dostu bir Manisa için çalışıyoruz"

        Ziyaretleri nedeniyle Manisa Altı Nokta Körler Derneği Başkanı Hüseyin Pehlivan ve yönetimine teşekkür eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Aydoğan İra da, "Kaldırımlarda vatandaşlarımızın rahat hareket edebilmesi için Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün Bey'in talimatlarıyla 1 Ocak 2018 tarihi itibariyle sorumluluk alanımızda olan caddelerde sıfır işgaliye uygulaması başlattık. Hem esnafımızdan, hem de vatandaşlarımızdan olumlu geri dönüşler alıyoruz. Engelli kardeşlerimizin de bu uygulamadan olumlu dönüş yapması bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Çünkü bizler Sayın Cengiz Ergün öncülüğünde engelli dostu bir Manisa oluşturmanın çabasındayız. Uygulamamızla ilgili kontrollerimizi sürdürüyoruz" diye konuştu.

        (ÖND-Y)

        18.01.2018 15:23:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa